Холодні сирники з шоколадною помадкою

СКЛАДОВІ
пудра цукрова – 3 ст. л.
масло вершкове – 30 г
яйце велике – 3 шт.

жирний сир-250 г
апельсини – 1 шт.
гіркий шоколад -150 г
борошно-5-7 ст. л.
рослинна олія – ​​100 мл

КРОКОВИЙ РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ
Крок 1
Сир протерти через сито і помістити в чашу блендера, вбити яйця, додати|добавляти| муку|борошно| і 2ст.л. цукрової пудри. Збити до однорідної маси і прибрати в холодильник.
Крок 2
Рослинна олія добре розігріти в сковороді. Дістати сирну суміш із холодильника, скачати в товсту ковбаску і нарізати її однаковими кружальцями завтовшки 2см.
Крок 3
Смажити сирники, як завжди, до золотистої скоринки з двох сторін, викладаючи готові на серветку. Дати сирникам охолонути, після чого можна поставити в холодильник на 2-3 години.
Крок 4
Для приготування помадки шоколад розтопити на водяній бані та, помішуючи, поступово вводити вершкове масло та апельсиновий сік. Як тільки суміш придбає консистенцію густої помадки, зняти з вогню, але не прибирати з теплої водяної лазні.
Крок 5
Холодні сирники розрізати вздовж на 2 рівні по товщині частини, одну половинку промазати помадкою та накрити зверху іншою. При подачі посипати цукровою пудрою.