Гороховий суп з копченими свинячими реберцями

СКЛАДОВІ
сухий горох – 500 г
копчені свинячі ребра – 500 г
бекон – 100 г
цибулина – 1 шт.
морква – 1 шт.
картопля – 5-6 шт.

олія – 1 ст. л.
гірчиця – 3-4 ст. л.
часник – 3 зубчики
кріп та петрушка – по 1 пучку
сіль, свіжомелений чорний перець

КРОКОВИЙ РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ
Крок 1
Горох промити, залити невеликою кількістю води і відставити на 3-4 години. Копчені свинячі ребра порубати на частини по 2-3 ребра, покласти в каструлю і варити 1-1,5 години, поки м’ясо не буде легко відокремлюватися від кісток.
Крок 2
Цибуля, морква та картопля очистити. Цибулю і моркву нарізати дуже дрібними кубиками, картопля – більшими.
Крок 3
Готовий бульйон процідити, повернути у каструлю. М’ясо зняти з кісток і скласти у миску. Додати|добавляти| в бульйон горох і варити 30 хв. Потім додати картоплю та готувати на середньому вогні ще 20 хв.
Крок 4
У цей час у сковороді розігріти олію та обсмажити цибулю та моркву до золотистого кольору. Додати в каструлю із супом. Варити 10 хв.
Крок 5
За 3-5 хв. до закінчення варіння додати гірчицю, відкладене м’ясо, сіль та перець.
Крок 6
Зелень промити, подрібнити. Часник очистити та дрібно порубати. Бекон нарізати тонкими смужками. Часник, бекон та зелень додати в суп, прогріти 1-2 хв. Зняти з вогню та дати настоятися 30 хв.